Telecom

IT-løsninger er sentrale kjernefunksjoner i vårt samfunn, og det er liten tvil om at det meste går digitalt. Vårt moderne samfunn er derfor helt avhengig av et velfungerende nettverk. 

Fremtidens nettverk

IT-løsninger er sentrale kjernefunksjoner i vårt samfunn, og det er liten tvil om at det meste går digitalt. Vårt moderne samfunn er derfor helt avhengig av et velfungerende nettverk. 

Vår erfaring i dette fagfeltet strekker seg helt tilbake til starten av 90-tallet, da de første fulltjeneste-nettene ble bygget i Oslo. Kompetansen vi har innen disse teknologiene, gjør oss til en av de sterkeste leverandørene på markedet. 

Installasjon og drift   – teknologien

For våre kunder leverer vi installasjon og drift av teknologiene du trenger. Vi sørger for at kundeoppkloblingen går som den skal, og kan også ta oss helt av kundekontakten om du ønsker det.  

Erfaren planavdeling

Vår planavdeling består av erfarne planleggere som jobber tett med våre kunder i prosjekteringsfasen av et utbyggingsoppdrag. Underveis i utbyggingsfasen bistår vi i prosjektet, og rapporterer og dokumenterer tilbake til oppdragsgiver.

Vi bruker ulike kart- og tegneverktøy, og skreddersyr planene for prosjektet. Slik blir den tekniske gjennomføringen mest mulig effektiv - både for oppdragsgiver, sluttbruker og Tessta som entreprenør.

Kompetanse – først og fremst

Vi legger stor vekt på kompetanse og kompetansebygging i Tessta - noe som kompletterer våre leveranser på en unik måte. The Tessta Way er et internt kontrollverktøy for prosess, kvalitet og administrasjon, som bygger på årevis med egen erfaring, kombinert med elementer fra LEAN-modellen. Tessta Academy er vårt eget interne utdanningsprogram, hvor våre ansatte blir oppdatert på nyeste utvikling inenn bransjen. Slik møter vi kontinuerlig som behovet som stadig utvikles i markedet.

Våre tjenester og telecom-produkter

  • Rådgivning: Kompetent faglig veiledning for valg av teknologi, løsninger og valg av tjenesteleverandører

  • Plan og Dokumentasjon: Design, planlegging, prosjektering og dokumentasjon av alle typer nett.

  • Siter: Montering og drift av hovedsentraler/hub, basestasjoner, linker, paraboler og antenner, samt 48V-anlegg og UPS.

  • Stamnett, aksessnett og spredenett: Luft og jordforlag, fiber, OPGW, koaks og strukturert kabling.

  • Graving: Microtrenching/gravetrenching og graving av grøfter, nedlegging/subbing av rør, strekking og blåsing av kabel samt asfaltering

  • Leveranse: Installasjon og drift hos sluttbruker hos bedrifter, borettslag og private husstander.

  • Produkter for sluttbruker: Smarthjem, AV-produkter, set-top bokser, mediaavspillere og alt annet tilbehør.

  • Kvalitetssikring: Kvalitetskontroll, prosjektanalyser og revisjoner

  • Kundeservice: Booking og oppfølging av kunder for bedrift og privat.

  • Tessta Academy: Kompetanseheving, kurs og opplæring, for interne og eksterne

Kontakt

22 82 08 70
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Adresse

Postboks 50, 1477 Fjellhamar
Fjellhamarveien 38, 1472 Fjellhamar

Følg oss


Organisasjonsnummer NO 991 386 343 | Personvern