Smarthus

Vi gjennomfører befaring, skreddersyr en løsning til deg, leverer og monterer utstyr samt drifter og har support på ditt smarthus i ettertid.

Hva er et smart hjem?

Fellesnevneren i et smart hjem er at hverdagsfunksjoner som lys, lyd, miljø og sikkerhet, kan kontrolleres fra noe enkelt som din mobiltelefon. Et smart hjem skal også kunne tilpasse seg dine vaner over tid; så pleier du legge deg hver kveld kl 23, slukkes automatisk alle lys, ytterdører låses, alarmen aktiveres og varmen justeres ned for å spare strøm. Dette er kun ett av mange eksempel på hvordan et smart hjem gjør hverdagen enklere, sikrere og mer behagelig for alle som bor i dem.

Vi gjør alt

Vår lange og unike fagkompetanse gjør oss i stand til å følge deg fra første henvendelse til et ferdigstilt smarthjem, enten om du skal bygge nytt eller er klar for å oppgradere eksisterende hjem. Vi gjennomfører befaringen, skreddersyr din løsning, leverer og monterer utstyr samt drifter og har support på systemet i ettertid.

Hvilket system benyttes?

Control4 tilbyr den ultimate smarthjemløsning for det elektronisk utstyret du allerede bruker i dag. Control4 er en av markedets mest fleksible systemer. Få andre kan kommunisere med flere forskjellige merker og typer utstyr. Du slipper å kjøpe merkespesifikt utstyr; Control4 snakker med alle.

Les mer om Control4 på produsentens egne nettsider (engelsk).

control4

Kontakt

22 82 08 70
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Adresse

Postboks 50, 1477 Fjellhamar
Fjellhamarveien 38, 1472 Fjellhamar

Følg oss


Organisasjonsnummer NO 991 386 343 | Personvern