Kundesenter

Kundesenteret vårt håndterer alle bookinger for kundeinstallasjoner på vegne av våre oppdragsgivere.

Effektivt kundesenter

Kundesenteret vårt håndterer alle bookinger for kundeinstallasjoner på vegne av våre oppdragsgivere. De sørger for at prosessen skjer på en smidig måte overfor sluttbruker, og har et stort fokus på at nettverkstjenestene kan igangsettes så tidlig som mulig for våre kunder. 

Kundesenteret vårt utfører også løpende rapportering av kundestatus og oppkoblinger i oppdragsgivers systemer. Dermed har du alltid full oversikt over prosjektet og prosessen, samtidig som du ikke trenger å forholde deg til enkeltsaker.

Tessta hjelper til med kundereisen

Kundereisen blir bare viktigere og viktigere. Det handler ikke bare om å skaffe nye kunder, men en svært viktig del for bransjen er å holde på eksisterende kunder. God kundeservice handler om å gi viktig og nyttig informasjon raskt. Dette gjør kundereisen behagelig og positiv, og kan forvandle kunder til ambassadører.

Under en leveranse sitter vårt kundesenter inne med all informasjon sluttkundene trenger gjennom våre systemer. Det skal være lett å ringe Tessta for å få et svar på det du lurer på. Vi har gode rutiner som funker.

Hvorfor bruke vårt kundesenter

  • Sluttbruker snakker med de som arbeider med leveransen
  • Du får løpende rapportering
  • Effektivt kundesenter gir fornøyde kunder
  • Spar tid

Tessta hjelper deg med kundereisen med eget kundesenter. Ta kontakt med oss i dag og la oss finne ut hva vi kan hjelpe deg med!

Kontakt

22 82 08 70
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Adresse

Postboks 50, 1477 Fjellhamar
Fjellhamarveien 38, 1472 Fjellhamar

Følg oss


Organisasjonsnummer NO 991 386 343 | Personvern