Auto

Tessta har lang erfaring på ettermontering og service av elektrisk utsyr til auto og transportbransjen. Vi har eget verksted i på Lørenskog, men monterer også «on site» i hele Norge.

Lyd- Multimeda og DAB+ radio

Vi utfører store og små ombygginger av lyd og multimedia og DAB+ Android Auto eller Apple CarPlay.

Flåtestyring GS Group

Tessta skreddersyr og monterer en av markedets beste flåtestyringsløsninger. Der et webbasert system for flåtestyring med et bredt utvalg av funksjoner og muligheter. Systemet gir en fullstendig oversikt over bedriftens kjøretøy i sanntid.

https://onegsgroup.com/digital-solutions/fleet-management/

Dräger alkolås

Tessta selger og monterer til både offentlig og privat sektor samt enkeltpersoner.

Tysk kvalitet -som brukes av politiet

Dräger er et tysk selskap i medisinsk- og sikkerhetsteknologi med lang erfaring i produksjon av utstyr er ekstremt høy kvalitet og sikkerhet, dette inkluderer selvfølgelig Dräger alkolås og alkohol testere.

www.dragernorge.no

Elektrisk Bilvarme og sikkerhet

DEFAs velkjente produkt WarmUp består av en motorvarmer som forvarmer motoren og sikrer en myk start uansett temperatur. Kupevarmeren sikrer deg en komfortabel start på dagen, men like viktig er isfrie vinduer.

DEFA har også laget et sikkerhetsprodukter kalt DEFA Security. Dette inkluderer produkter som fjernkontroll, sensorer, sentralenhet, sentrallåsmodul, sentrallåsmotor, sirener, vindusmoduler m.m.

www.defa.no

Kontakt

22 82 08 70
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Adresse

Postboks 50, 1477 Fjellhamar
Fjellhamarveien 38, 1472 Fjellhamar

Følg oss


Organisasjonsnummer NO 991 386 343 | Personvern