5G

Tessta er med på utrullingen av 5G gjennom våre oppdragsgivere.

Hvorfor er 5G en «gamechanger»?

4G-nettet vil nok fortsatt være viktig i enda noen år fremover. Mulighetene det nye nettet gir oss vil ikke kunne utnyttes fullt ut før hele nettet er klart i 2023. Men det er flere ting vi bør vite om teknologien som kommer.

Det er ulike syn på hvorvidt 5G vil endre samfunnet radikalt eller ikke. Men en ting som er sikkert, er at teknolgien vil gi rom for store endringer. I hverdagen vil du få høyere hastighet, kapasitet og dekning. På sikt vil du også kunne få oppleve å få mer presis helsehjelp raskere, en mer sømløs kollektivreise og at VR (Virtual Reality) kan påvirke måten du shopper på.

På samfunnsnivå vil teknologien gi muligheter til å møte klimaendringene på nye måter, øke matsikkerheten i landet og håndtere eldreomsorg langt mer skreddersydd og intuitivt enn i dag.

Grunnen ligger i at 5G-teknologien realiserer det fulle potensialet som ligger i "Internet of Things". Det vil si at enorme mengder enheter kobles til nettet og begynner å snakke sammen.

Tessta er med på utrullingen gjennom våre oppdragsgivere.

Kontakt

22 82 08 70
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Adresse

Postboks 50, 1477 Fjellhamar
Fjellhamarveien 38, 1472 Fjellhamar

Følg oss


Organisasjonsnummer NO 991 386 343 | Personvern