Om oss

Målrettet totalleverandør

Tessta Connect håndterer store og komplekse telecomprosjekter, hvor kvalitet alltid har første prioritet. Staben vår innehar høy kompetanse og faglig bredde, noe som gjør oss til en effektiv og fleksibel samarbeidspartner. Tessta Connect skal tilby bransjens beste service – og gi bransjens beste kundeopplevelse!

Våre tjenester

Kvalitet

Firmaet vårt er stort nok til å håndtere alle typer prosjekter og tjenester, lite nok til å formidle nærhet til kunden – og strukturert nok til å levere topp kvalitet innen samtlige felt. Kunder kommer tilbake til oss med stadig større oppdrag – dette er den beste bekreftelsen på kvalitet.

Høy kompetanse

Tessta Connect er i dag totallentreprenør for en rekke store nasjonale aktører, og vi skiller oss fra konkurrentene med vår høykompetente og svært effektive organisasjon. Prosjektene våre utføres over hele landet, og vi leverer tjenester til både bedrifts- og privatmarkedet. Vi lytter til kundene våre, og finner de beste løsningene i fellesskap.

Vi har også utviklet vårt eget, interne utdanningsprogram som tar for seg faget Telecom. Les mer om Tessta Academy her.

Miljø og bærekraft

Vi ønsker å ta del i ansvaret næringslivet har for bærekraft og miljøvern for kloden vår. Derfor er vi på flere måter bevisst vårt miljøansvar. Vi er Miljøfyrtårnsertifisert og arbeider etter filosofien Bærekraft. Les mer om miljø og bærekraft her.

Noen av våre samarbeidspartnere:

Kontakt

22 82 08 70
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Adresse

Postboks 50, 1477 Fjellhamar
Fjellhamarveien 38, 1472 Fjellhamar

Følg oss


Organisasjonsnummer NO 991 386 343 | Personvern