Miljø og bærekraft - Ledelsesfilosofi

miljo

Miljøfyrtårn

Vi ønsker å ta del i ansvaret næringslivet har for bærekraft og miljøvern for kloden vår - og er derfor Miljøfyrtårnsertifisert.

Miljøfyrtårn er et Miljøledelsessystem og et kvalitetssystem for ledelse og interne prosesser.

Sertifiseringen legger stor vekt på helhetlige, systematiske og langsiktige tiltak som bidrar til å forbedre våre miljøpresentasjoner, redusere klimagassutslippene og bidra til en grønn fremtid. Vi kan enkelt dokumentere vårt miljøarbeid gjennom sertifiseringen. Hvert tredje år går vi gjennom en resertifisering.

 

baerekraft

Bærekraft

Bærekraft er filosofien bak det grønne skifte vi nå ser. Tessta skal bidra til dette i næringslivet.

Bærekraftig utvikling betyr ofte at kortsiktige økonomiske hensyn må vike for langsiktige miljøhensyn. Vår velstand er for eksempel bygget nesten uten hensyn til miljøet. Vi ønsker å velge langsiktige løsninger som er bærekraftig for de tre pilarene bærekraft består av, ytre miljø, sosiale forhold og økonomi. Bærekraft innebærer at bedriften tar ansvar for at produksjonen og dens produkter ikke forurenser miljøet eller utarmer jorden vår.

Vår samarbeidspartner

leanspire

www.leanspire.no

Kontakt

22 82 08 70
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Adresse

Postboks 50, 1477 Fjellhamar
Fjellhamarveien 38, 1472 Fjellhamar

Følg oss


Organisasjonsnummer NO 991 386 343 | Personvern