Transtema ekspanderer i Norge

Transtema ekspanderer i Norge

Transtemas datterselskap i Norge, Tessta Connect AS, har signert avtale om oppkjøp av SEM Solutions AS (”SEM”)

Transtema ekspanderer i Norge gjennom å kjøpe SEM Solutions AS i Vear for å møte en økende etterspørsel og levering av signerte kontrakter. Oppkjøpet innebærer også at Transtema ekspanderer geografisk og får lokal tilstedeværelse i Vestfold, som muliggjør ny virksomhet. SEM Solutions tiltredes med nye eiere fra august 2022.

«Vi kjenner SEM Solutions godt fra før, selskapet har vært underleverandør til Tessta i mange år. SEM har alltid levert kvalitet, så det er stor tillit til selskapet og deres kompetente ansatte. SEM passer godt inn i vår virksomhet og Transtemas ambisjoner om å vokse og utvikle seg i Norge. Vi ønsker våre nye kolleger i Vestfold velkommen», sier Roger Selmersen, administrerende direktør Tessta Connect AS

For mer informasjon, vennligst kontakt:

Henning Sveder, administrerende direktør, 031-746 83 00

Magnus Johansson, styreleder, 031-746 83 00

Informasjonen ble sendt inn for publisering gjennom byrået til kontaktpersonene som er angitt ovenfor kl.12:00 CEST

Om Transtema

Transtema er et av Nordens ledende selskaper innen design, bygging, drift og vedlikehold av kommunikasjonsnettverk samt tekniske konsulenttjenester til teleoperatører, bynettverk, myndigheter, kraftselskaper og større selskaper. Transtema leverer også nettverksutstyr, tjenester og produkter innen datalagring samt IoT-løsninger. Transtema ble grunnlagt i 1997 og opererer både i Sverige og Norge. Nettoomsetningen i Transtema Group AB (publ) i 2021 utgjorde SEK 1 690 millioner (1 405). Antall ansatte i konsernet er ca. 1100. Transtema Group AB er notert på Nasdaq Stockholm Main Market med ticker TRANS.

Kontakt

22 82 08 70
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Adresse

Postboks 50, 1477 Fjellhamar
Fjellhamarveien 38, 1472 Fjellhamar

Følg oss


Organisasjonsnummer NO 991 386 343 | Personvern