Tessta Connect AS og Tessta Fiber Connect AS blir ett selskap

Tessta-selskapene har opplevd en betydelig vekst og utvikling de siste årene, med en omsetning på over en halv milliard til sammen. Vi opplever stadig at kundene våre utfordrer oss på flere og større oppdrag. 

Helt siden oppstarten har Tessta vært sterkt deltagende i telekom-bransjens utvikling; Fra å bygge antennesentraler, kabel-TV og kobberbasert infrastruktur på 1980-tallet, har konsernet tatt stegene videre til både fiber og avanserte koblingsstasjoner. 

5G og IoT er «gamechangere» som stiller enda større krav til kvalitet og kompetanse. Tessta ønsker å imøtekomme morgendagens krav fra kundene våre på best mulig måte og samtidig skape best mulig rammer for våre ansatte. 

Derfor fusjoneres Tessta- selskapene under navnet Tessta Connect AS. 

Dette gir oss mulighet til å få langt bedre ressursutnyttelse på tvers av fagområder, og gjør oss til en komplett og fremtidsrettet tjenestetilbyder.

Kompetansebygging

Tessta har de siste årene satset sterkt på unge talenter og kompetansebygging. Gjennom vårt eget Tessta Academy får eksisterende ansatte og partnere videreutdanning innen utvalgte områder. I tillegg rekrutteres det yngre medarbeidere som gis opplæring i både teori og praksis. Tessta Academy har allerede nå gitt oss og våre samarbeidspartnere en smakebit på hva «nye» Tessta Connect kan få til.  

Sammenslåing vil gjøre oss til en enda mer kompetent og spesialisert entreprenør for kundene våre, som gjør at vi sammen kan løse alle typer små og store prosjekter. Tessta Connect har med dette 90 dyktige og motiverte medarbeidere med solide eiere og er dermed en mellomstor aktør i et spennende vekstmarked.

Det grønne skiftet

Tessta Connect tar det grønne skiftet på alvor gjennom vår ferske miljøfyrtårnsertifisering. Ledelsen har stort fokus på miljø og bærekraft. HMS og godt arbeidsmiljø har alltid vært en del av våre kjerneverdier.

Fusjonen har virkning fra 1/1-2021. Våre kunder, samarbeidspartnere og leverandører vil motta ytterligere praktisk informasjon.

Vi fortsetter å strekke oss lengst!

Kontakt

22 82 08 70
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Adresse

Postboks 50, 1477 Fjellhamar
Fjellhamarveien 38, 1472 Fjellhamar

Følg oss


Organisasjonsnummer NO 991 386 343 | Personvern